• 943 01 Štúrovo, Balassiho 42
  • info@eugenius.sk
  •  +36 70 671 2222
  •  Contact in English:  +36 70 414 1911
  •  943 01 Štúrovo, Balassiho 42
  •  info@eugenius.sk
  •  +36 70 671 2222
  •  Contact in English:  +36 70 414 1911

A leghatékonyabb stratégia nem csak lépést tartani a változásokkal, hanem magunkévá tenni a trendeket.

Köszöntjük az EUGENIUS oldalán!

Projekt-Előkészítés

Projekt-előkészítési feladataink során munkánk középpontjában minden esetben egy fejlesztés vagy projektjavaslat áll. A projekt-előkészítési folyamatok célja, hogy ezeket a fejlesztéseket, projektjavaslatokat olyan módon elemezzük, illetve részleteiben megtervezzük, hogy az általunk elkészített szakmai dokumentáció mind a projekt előkészítési, mind pedig megvalósítási szakaszában valós, az Ügyfél, mint projektgazda számára elfogadott módon támogassa őt a fejlesztéssel kapcsolatos vezetői döntéshozatalban.

Pályázatmenedzsment

Pályázatmenedzsment feladataink során részt veszünk Ügyfeleink fejlesztési elképzeléseinek megvalósításában, alakításában, amely alapján elkészítjük és beadjuk a közösen kiválasztott pályázati felhívásra javaslatunkat. Feladataink során jellemzően nagyobb értékű és teljes költségszerkezetű fejlesztésekkel foglalkozunk.

Bemutatkozó

Az Eugenius SRO részéről, magán- és közszférához tartozó szervezeteknek kínálunk professzionális stratégiai, szervezetfejlesztési és projektmenedzsment tanácsadói szolgáltatásokat.

Bővebb ismertető »

Miért választják az EUGENIUS-t

Kiterjedt minőség- és információbiztonsági irányítási rendszerek segítik munkánkat, valamint nagy értékű szakmai felelősségbiztosítás is garantálja Ügyfeleink eredményes fejlődését a velünk történő együttműködés során. Megbízóink céljai elérése érdekében kizárólag olyan munkatársakkal dolgozunk, akik releváns szakmai tapasztalatukkal szavatolják munkáink magas minőségét.

További szolgáltatásaink

Fejlesztéspolitikai Tanácsadás

Megbízásaink kiterjednek az országos fejlesztéspolitikai intézményrendszer mellett más és akár több európai uniós tagország intézményrendszereinek végzett feladatokra is, a régiónkon kívül is.

Projektmenedzsment

Projektmenedzsment feladataink során egy meghatározott és általunk is felmért projekt erőforrásainak szervezésével és irányításával foglalkozunk, amely általános célja, hogy szolgáltatásunk eredményeként a projekt adott idő- és költségkereteken belül, az Ügyféllel előre, közösen felállított sikerkritériumok szerint valósuljon meg.

Szervezetfejlesztési Tanácsadás

Szervezetfejlesztési tanácsadási feladataink során közvetett vagy közvetlen módon a hosszú távon fenntartható szervezeti eredményességre ható szolgáltatást kínálunk Ügyfeleink részére.

Partnerfigyelés és objektív, vállalati életpálya kontroll.

Szervezetfejlesztési tanácsadási feladataink során közvetett vagy közvetlen módon a hosszú távon fenntartható szervezeti eredményességre ható szolgáltatást kínálunk Ügyfeleink részére.

Ne maradj le semmiről!

Kérjük jelezd ha kérdésed van!